Schoonheidsbehandelingen


Nagelbehandelingen

Heb je een feestje? Ga je op vakantie? Een speciale gelegenheid? Of wil je gewoon mooie nagels? Dan zit je met een Gelpolish Nagelbehandeling helemaal goed. Bij een Gelpolish Behandeling heb je in tegenstelling tot gewone nagellak minimaal twee weken plezier van mooie nagels. Kom jij binnenkort een kleurtje kiezen uit het ruime assortiment gelpolish?

BIAB is een verstevigende, opbouwende gel voor op de natuurlijke nagels. Heb je last van snel afbrekende (dunne) nagels of ‘groeven’ in de nagels? Dan is de BIAB Treatment wellicht geschikt voor jou! BIAB maakt de kans op breuken kleiner en egaliseert de oneffenheden van de nagel. De BIAB is van zichzelf al gekleurd in natuurlijke tinten, maar er kan ook een Gelpolish kleur overheen. Aan jou de keuze.

Wil je graag meer informatie over één van deze nagelbehandelingen? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Daniëlle via: 0644442655.


Bij Attantion bieden we ook diverse schoonheids-behandelingen. Houd de website en onze socials in de gaten voor meer updates hierover.

Bied jij schoonheidsbehandelingen aan? En ben jij op zoek naar een ruimte waar jij dit kan doen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.