Werken bij Attantion

Heb jij altijd al willen werken in een zonnige omgeving? Grijp dan nu je kans! Wij zijn op zoek naar een flexibele oproepkracht. Kom jij ons team versterken? Dan geniet je onder andere van het voordeel om gratis te zonnen! Lees snel meer…

Als oproepkracht ben jij flexibel inzetbaar. Jij springt in als het nodig is. En ja, dat kan soms plotseling komen, maar dat is voor jou geen probleem. Kort van tevoren horen dat je collega ziek is? Jij neemt graag een dienst over.

Jij weet hoe met mensen om te gaan, daarbij ben je natuurlijk flexibel inzetbaar en hygiëne vind jij enorm belangrijk. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega! Natuurlijk geniet jij van de voordelen als je bij ons werkt (onder andere gratis zonnen).

Attantion is meer dan alleen een zonnestudio. We bieden ook diverse beauty- en bodybehandelingen aan. Uiteraard vertellen we je graag meer over Attantion en het werken bij Attantion. Dus heb jij zin om bij ons te komen werken? Neem dan gerust (vrijblijvend) contact op!

  • Stuur een mail met je gegevens naar info@attantion.nl
  • Natuurlijk mag je ook een WhatsApp-bericht sturen naar 06 21 22 80 30
  • Je kan uiteraard ook even langskomen in de studio (vraag dan naar Annita)